yaşammda geçirdiğim dakikalar gözümün önünden geçiyor. kocaman bir mutluluk havuzuna atlamış gibi hissediyorum kendimi. mutluyum hemde çok. özgürüm hemde çok. isteklerimin çok dışındayım yada planlarımın dışında hedeflerim vardı ve hala var - kaliteli bir yaşam herşeyin en iyisi- çidemi doldurmak gözümdeki bu açlığı silmek istiyorum. önceden oyle değildi.ne kadarda toktum. aç oldugum şeyleri tamamlamanın tek yolu var. ama soylemicem:) - şuanda sevgilimi bekliyorum kuafaorden çıkmasını- bir planım yok. ou alıp taksime çıkacam. görüşeceğim insanlar var. belki içki beni mutlu eder. içkiye ne kadarda açım. herzaman bulabildiğim bir şey değil. bulsaydım ne içerdim; az ve öz içeceğimi söyliyebilirim belki bir damla<:) bir keresinde içmiştim bi barda, adın bilmediğim ve pahalı oldugunu dusundugum bir içki ısmarlamıştım. ve kocaman bir bardak ve bir damlalı bir içki gelmişti. arkadaşlarım içmeye -deneye kıyamamıştı ama koklatmıştım. güzeldi hatırladığım kadarıyla. şimdi tek damala- butun sinirlerimde hissetmek istiyorum. 18 ocakta ottoda bir parti-santral istanbul da. eğlencenin dozunun yuksek oldugunu düşünüyorum. düşüneceğimde. sakince. çözmem gerekiyor. ne kadar çok şey çözmem gerekiyor. gerekiyor. tek çözcem şey bu olacak sanırım.onunda yolunu biliyorum. daha çok çalışamamı dedi mahir. duydum sanırsam boyle bişi. tam olarak bu an bunu yapıyosun.. şimdi gelsin paraalar. gelsin işler. gelsin hayat gelsin eğlence - gelsin müzik ve herşey. konsantire yaşıyorum. çok hızlı ve en dipte-yada en uçta- en uçta kabulumdur:) zihnim temiz. hızlı çalışıyor.. sevgilim henüz çıkmadı. saç bakımı:)biraz uzun sürebiliyor. yaşağım ve yapmak isteklerimin arasında o var çünki en güzeli o huzursuluğum kayboluyor yanında. geçen haftayla bu haftayı düşündüğümde geçen hafta bağırmaktan sizi ve kendimi duruduramazken bu hafta esipiri yapmaktan kendimi alamıyorum. zamnalama iletişim abiletimiz çok iyi. tam arayacak dediğim zamanda arıyorum, tam kuaförü basıp içeri dalmama ramak kala bir mesaj: çok az kaldı coni diyor. coni az kalmasına sevindim. daha çok şey yapacaz çünki.

sigara

seviyorum...

rahatlatıyor ve stressimi alıyor. daha sağlıklı düşünmeme

neden oluyor.

aynı zamanda zevkli :) dumanı içime çekiyorum ve sonra

üfülüyorum. eğlenceli bir duygu, tadını seviyorum. özellikle

yemkten sonra içtiğimde çıldırıyorum. o dumanın ağzımda

bıraktığı tat müthiş.

Gizlilik- mahrumiyet-i

Ya konuşmalar hiç mi yok ortalıkta
Belki bir şeysindir mahir- belki değilsindir
- ne kadar sürecek bu çelişme- bir taraf olunceye kadar mı yoksa ring dışına bir apartkartla boylu boyuna serilmek mii

İstediğin bu değil senin….
Bir film çekmek istiyorsun…..

Bir film çekmek isteyen birisini mi çekmek istiyorsun


Yada kendini mi




Gizlilik- mahrumiyet-i put a spell on you




Nerden nereye bunu sadece ben ve biz bileceğiz. Bu radyoda çalan radyoahead mi yoksa :O)






Once ilk öğrendiğimiz şey

Kücük organizlamalardan ilksellik de burada var.. gelişim evrim


i felt love blue

know we good………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Touch the lips

Bir dudakla başlar her şey..
Önce her şey kırmızıdır. Sonra bir dudak belirir.
Arkasında bir el dudaklarıyla oynar
Sonra yavaşça akar yaşam.. bir hızlı çekimle koldan devam eder yaşam .
Sonra tum bedene yayılır.

Masum bir kadın..

yataktan yeni uyanmış, masum oldugunu nasıl anlıyoruz

gülümsemesinden
ustundeki ipek pijamasından
ince hatlarından- belki bi şort giyoyor
saçları- belki saçlarının sarı olması
Yada davranışı- elleri biribirinin üstünde yatakta duruyor

boom

kendi içimde patlamalar yaşıyorum. bir yerden sonra kontrolumden çıkıyor. ve hiisediyorumm durduramıyorum kendimi .. koşmam gerekiyorçç yerimde duramıyorum. heycanım son dorukta k. bilincim değişiyor normalde ekendimin bile yapamayağı konuşmalar yapıyorum,düşünce yapıp bir anda değişiyor. bilincimin açıldığını hissediyorum herşey çok hızlı . kendimden çıkyorum.

30 ssaat suruyor. yda bir saat . sakinleşiyorum. daha neşeliyim. şuan da oyle. şu an patlamaya hazırlıyorum. zamannnnnnnnnnın beni bıraktıgı yerdeyim . gece uzun uzadiye yanlış zamanlar kaybemenin dayanulmaz hafifiliiği . bazen dusunuyorum ama bulamadıklarımın . neden oldugu konusunda bir yargıya varcagını bilmediğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim içççç nn