başka

amacımm ispat etmek değil bişleriii.. mutlu olmak isityorum. yıkmak isiyiorummm gerçeklerii. başka gerçekler varr..
başka yaşamlar....

uyku

Gözlerim kapanmak üzere. bilgisayar ekranı yoğun su buharının asfaltta görünümünü andırıyor. Devamlı saate bakıyorum 17 dakika var. Çaya inersem biraz ayılırım belki. bitirmem gereken işler ve ardından da bitirilmesi gereken başka işler olacak. Bütün bunlar ne işe yarar kim bilebilir.

İçtiğim kahvelerin haddi hesabı yok. Bazen miğdem de kahvenin şıpırtısını duyuyor, ara sıra boğazıma kadar damlacıkların geldiğini fark ediyorum. Bir o yana bir bu yana. sallanan sandalyemde arkaya yaslanırken bir daha hiç doğrulmadan gün bitsin istiyorum. Telefon her çaldığında sanki bir alarmlı saat hissi veriyor. Açıp çoook uzaklardaki sesle konuşuyorum. Birkaç dakika sonra da unutuyorum kimin aradığını. Dün akşam geç yattım. verilmiş sözlerin, yapılan planların, prensiplerin, sonuçların, sebeplerin veya geçmişin, geleceğin hiçbir önemi olmadığı noktadayım. Bir rüyanın başlangıcında, sanki bir günün sonundayım. Aslında bir ipin üzerindeyim elimde uzun bir sopa dengede kalmaya çalışsam da çalışmasam da karşıya geçmenin bir önemi yok. Uzanıp ipin üzerinde uyuya kalacağım. Nerede uyandığımın da bir önemi Yok.
Uyku bana çok yakın. Ben istemesem de kafamda çitten zorla atlayan kuzuları görüyorum. Bu en son kuzu...

seni

Köşemde oturmuş ne oldugunu dinliyorum. Yada neler olabilcegini, herkese yazıyorum. Asıl istediğim kendine yazmak.


Önümde bir balkon ve tek bir koltuk. Şuan boş. Hep çift kişi yaşadım. moralim bozuk olduğunda anlattıklarım yada anlatmadıklarım hep aklımdaydı ama şimdi ne önemi var anlattıklarımın- yada unuttuklarımın.


Artık bir anlatma isteği duymuyorum akıyor zaman akıyor bu deniz


Seni anlatacak kadar yorgun değilim.

kendi


Kollarım acıyor. Kalbimin sızlamasından daha fazla değil acısı, boşluk yumşak ve güzel, kendimdeyim kendimleyim

bugün

Bugün turistlere baktım gittiğinin 3 günü. Seni bekliyorum ama bir taraftan da özgur olduğumu hissediyorum. Senin gittiğin gün yataktan çıkamamıştım. Ağlamaklı, bayıldım ayıldım. İçtim takıldım ve acılarımı dindiremedim. Hiçbir şeyin kurbanı değilim. Hiçbir şey önümde duramaz kaçıncı günümdeyim ama kendime güvenim var. O kadar da basit değil her şey. Her şeyi etrafımda döndürebilirim. Her şeyi değiştirebilirim, her şey parmağımın ucunda. Bugün değdim gibi turistlere baktım belki sen aralarındasın diye, yağmur yağıyordu, şemsiye ihtiyacım yoktu, sigara içmekten kusmak üzereydim ama kendimi- yada elimin sigara yakmasını engelleyemedim. Garip bir durumdu. Kendimleyim- özgürüm başardığım şeyler var. Bir hiç değilim yada olmadım yada piç değilim . piç hiç olmadı bu kadar hakaretten sonra biraz ezilmiş gördüm kendimi- hayatımda bu tur laflar yada aşağılama olmadı, hep saygı ve sevgi gördüm. Yazar burada güler. Hep takdir aldığı aklına gelir.


Artık istemiyorum seni- bir hayalete olarak pariste beni bekliyorsun. Orda ki kaçıncı hayaletsin. Bir gün sizi gömmeye geleceğim. Geçmişle ilgili her şeyi, geleceğimde de olmayacaksın. Sadece düşebileceğim bir kız arıyorum . bir kuş gibi çivilemesine ayakların dibine çakılacağım. Bir ilüzyonla başlıyor tüm ilişkilerime ve davam ediyor- gittikçe gerçekleşiyor ama ben hayallerden sonraki hayalleri görebiliyorum gitmek istedeğim yerden çok uzaktayım.

Uzak ve bir o kadar da yakın. Yakın hissettiğimde nefesim kesiliyor, kalp atışlarımı dinlemelisin. İşte kendimi parçalamak yada bir baş dönmesiyle bir dalgaya düşmek, yada martinimi kumsalada yudumlamak- karşımda up uzun bir deniz – belki bir okyanustur buradan bakınca fark edilmiyor ama alabildiğinde geniş.


Etrafımda bir sürü kız görüyorum hepsi kimliğiyle ilgili bikini giymiş, bazısı kapalı bile sayılır. Etrafıma bakıyorum gülümsüyorum. Yanımda martini içmesini izlemek istiyorum soru sormadan benimle içkisini yudumlasın. Her şeyi geride bırakmak- o an orda sanki bir sonsuz varmış gibi düşünüp sınırlı olana geleceğime bakmak istiyorum.




Geleceğimle ilgili bişi söyleyeyim buradan tam burandan bakınca pek geleceğim olacağı görünmüyor. Hatta karanlık bile sayılır. Bakınız piç. Yazar:


Ama başarılıyım maalesef insanlar ban aptal gelmeye başladı- deliliğinin sınırında yaşamaya başladım – şifreyi biliyorum üç iki bir sıfır.


Sıfırı hiç sevmedim bu arada. Sayıların hayal olduğunu fark edince nasıl her şey değişti hayatımda yada suyun renksiz olduğunu fark edince.

Yasamak için çok şey yapamaya hazırm. Artık ok – yada geri dönüş yok. Ya ileri gideri yada ölürüm. Her şey benim elimde,

Be there


Orda olacağım orda olmaktan mutluluk duyarım.

Edited

Edited
Yaşam enerjim
Sex gücüm
Adımlarım

Sevgili

Sevgili mahir
Her şey bu kadar güzelken, yaşanmış sayfalarda sen varsın,
Sen varsın yanımda uzağımda, bilmediğim yarınımda.


Sevili günlük
Bugün 1 şubat inanamıyorum. Zaman nasılda geçiyor.

sevgi

Neden sevilmiyorum.

-Açım Aç - sevgi açı
-beni seven birisine ihtiyacım var


Sevgilim;
Neden bu ayrılık. Neden istemiyorum

var ki

Öyle ki sanırım istediğimden vazgeçtiğimde daha mutlu olacağım, o kadar çok arkadaşım var ki, o kadar çok beni seven ve kırılan insanlar var ki.
Oysa ben işi düşünüyorum oysa ben böyle bir hayatın sürmeyeceğini biliyorum. Elimi tutsana be kadın.

nedensel

Sevgili günlük
Bugun 20 şubat hayatımda geçirdiğim bu anaları toparlayıp bir kenara fırlatmak isterdim. Nedensiz geçirdiğim bu günlerde. Nedenli günlere doğru.

balkon

Balkandon aşağı atlamak gibi yavaşça kendimi aşağıya bırakıyorum. Göbek deliğime bağlı bir ip.. Sakinim düşmek bir şeyi değiştirmeyecek bir tarafımı kırmayacak. Buna sevindim.

elim

Elim elimde
Elim elime değse
Bana dokunsan ki bana dokundun
ki Bugün gülümsedin.
Sorunlu olan sensiz mahir.
Her şeyi bu kadar büyüten,
sensin bu kadar her şeyi değiştiren