Deneme 1 iki –

Ağır aksak ilerliyorum. Dur durak bilmiyorum – ilerleme kaçınılmaz ve yavaşlatılamaz- sadece kesintiler var.

Duvara

Karşı duruyorum - - -- - -- -- - -- - - -- -- -- - - -- - -- - -- -- - -- --- - -- - - -- - - - - -- -


Birden boşalan yolların ortasındayım - bir yolun ortasındayım- bir bağlanma isteğinin artığı yada bağlanmaya bağımlı oldun bir anda bağlantıların kopması ne kadar şaşırtıcı diiil mi- hop bam küt…



Kenarda bekliyorum – bir arabanın beni almasını bekliyorum. İnat ettim. Bir adım bile ilerlemiyorum. çünkü adımımı hangi yöne atacağımı bilmiyorum.


Ne insanlar kayboluyor mu - yok mu etrafta kimseler- oyle teğet mi geçiyorlar sana –bana –


Toz ve toprak ve rüzgarın savurduğu bir çölün ortasında bir kasırganın gelişini izliyorum. Sanırım beklediğim oldu –yada geldiii
yeni uyandım. uyanırken nasıl hiseetiğim hakkında en ufak bir fikrim yok. şuandada yok. acaba yanlış bir dünyaya ya mı uyandım. herkes aynı ama bi garip - neden bu dünyayay geldiğim hakkında en ufak bir fikrim yok.

sigara ve ve kahve bana keyif veriyor- nelerden keyif alagımı bilmem şaşşırtıcı.


bir sesle başlıyor herşey - bir dalgayla devam ediyor- sanırım dalgaların üstündeyim. uyagımı uzatmıi ben, sürüklemesini takip ediyorum.


uyumak bir çözüm olsaydı -uyurdum. ama şuan uyanık bir durumdayım. tam anlamıyla uyanmmış değil -herşeye - zaman içerisinde ne yapacagım ortaya çıkkıyor.


neden olmasın diyorum- herşey bu kadar ayagaını sunulmuşkenç biraz utangaçlık var yaşamımda ve bende - yoksa boyle olmazdı- ansıl olurdu diye kendime sormaya bile zahmet etmiyorum.
saat 7.38 ve ben eve geldim. bi çokpartiden çıktım. şuan evdeyim. uyumak niyetinde değilim.
sigara içiyorum. burcuyu gördüm. bu gece. çok uzaktan hatta konuştuk. neden yakın olmadıgımızı anlamadım. ben uzak davrandım. beni merak ettiğini söyledi.


ben burda oturmuş onu düşünüyorum. hava aydınlanmış. bir parkta salıncakta sallaDINLnmSINI İnırken hVnın AYDINLANLAMSINI ,zliyorum.
hava aydınlandı. ve ben bcumbamda oturuyorujm.

wawww fantastik.,,

Orda duruyorum.

Öylece bekliyorum. Sanki ben bekleyen değilmişim gibi. Ne olacağını tahmin edebiliyorum. Tahminlerim ayakta tutuyor beni.

Hey hey

Ne yapmaktasın- bir hair müzikaliyle yoluna devam ediyorsun - bütün güneş ışınların içine girdiği ve saydam olduğun birandasın.

Dün gece yıldızları izleyerek uyudun. Yanında o - tüm gece hiç bir şey umurunda değildi. Ara sıra seni bekleyen komşuların aramasından başka insanların umrunda değildin. İnsanların umurunda olmakda istemiyordun. Onun umurunda olman yeterliydi. Sana dokunması tek istediğin- ne saçlarını mı seviyor ve onları okşuyor…kendini ona teslim mi ediyorsun. Kısa süreliğine mi?
Sonra uzaklaşıyorsun. Sonra ona
Ulaşmak için çabalıyorsun. Bu coolluk nerden geliyor – basit- çünkü seviliyorsun. – çünkü seviyorsun…


Ne kadar çok konuştun. Anlatın. Dinledin. Ne konuştun mu – güldün mü –eğlendin mi??

Ne başka birimisin?? Ne daha mı rahatsın… daha mı özgürsün.

Gülümse benim için.


Öpüldün

being or nothingness

Zamanın birinde bir prenses yaşarmış, mutlu ve sevimliymiş.

Bir gün bir prense rastlamış.


Bugün 2 agust Pazar. Sakin ve güzel bi gün. Yatağında uyandım. Gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum. Yanımda olduğunu hatırlıyorum bir ara. Sarılmak istiyorum ama pek dokunamıyorum. Sıcak her taraf- bir baskı uyguladığımı düşünüyorum. Buda en son isteğim sana karşı – bu nedenle yanında uzanmaya devam ediyorum. Bazen sen uzatıyorsun bacaklarını üstüme. Gülümsüyorum. Tenin tenime değdiği yerde bir sıcaklık ve akıntı oluşuyor. Bir ter akıyor. Daha sonra sende çekiyorsun bacaklarını. Ama küçük bir birliktelik ve mutluluk yaşıyoruz.


Sabah yanımda yokken uyanıyorum. Gittiğini düşünüyorum belki daha büyük bir yatağa yada salona geçtiğini hayal ediyorum. Yatağın sert bu arada. Ama yorgunum ve rahatsız etmiyor.- hala yatağının üzerinde oturuyorum – yanımda sen yoksun ve gözlerim açık odana bakıyorum. Gece karanlıkta gördüğüm posterleri şimdi daha net görebiliyorum. Odaya giriyorsun uyanık mısın diye soruyorsun. Evet diyorum.


Salonda olduğunu ve kitap okuduğunu söylüyorsun. Şaşırıyorum. Dün geceki konuşmaları hatırlıyorum. Bunaltıyı okuyorsun. Varoluşçuluğun temellerini atıyorsun yanımda.

(Var olmaya çalışıyorsun benimle))


Ve ben uyumaya devam ediyorum.