The crawl

kendimi lise yillarinda hissediyrum,, bir heycan, ve bekeleme, ne olacagiyla ilgili bir delil yok.. istiyorum o istiyor, yada oolmuyor, ne olmuyor, hep bumu basima geliyor, isatanbudlda üniversite baslyadigimda uaun sari sacali, tatli ve mor giyen birap hiip tatli bir kiz vardi, suanda dinledigim grubu ve sarkyi ondan ögrendim, placebo_ istedigimi söyleyemiyorum, hep yanindayim, sevgilim kiskaniyor, tehditler ve sacma mailler, sonra sevgilisi oluyor, tatli bir cocuk, yeni basliyor her sey, ve sen hic deniymin yokmmus gibi, nasil olur, kendini hep asagida yada sana layik degil, güzel ama uazak durmaya calistin, ilginc diil mi, neden bir güzel kiz gördügünde seni begenmiyecgini yada begense bile daha fazla gitmicegini dusunuyorsun, bir kac defa astin sanirim bu sorunu .. ve rahatttin ve sonra tekrar basa sardi sanirim, adana, istanbul, berlin :) yasadin sehirlerdeki asklarin ve yeni güzel kadinlara kadehimi kaldirmak istiyorum. kadinlara.. hala üstünden atamadigim ve eksiklik hissini, bu boslugu belki ickiyle doldurabilirim yada bir cok kadinla. bence daha sagklikli ve rahat cözüm; kendi kendimi doldurmaliyim, tabi isin ucu baska yerlere gidiyor,, iste sanki istenmiyor durumu, aslinda seninde begenmenin getirdiklerini görememen, sadece o degil sende beginiyorsun, begenilmeyi beklemek gibi bir kosullanma icine giyiorsun, sen begeniyorsun unutmamali. sen begenmekle bir adim atiyorsun sonra begenmemeyebilrisin, neden bu basli basina bir konu oluyor anlamiyorum. kendi tarafinca zevk almak ve onunda zevk aldigini görme cabiai olarak yorumlamaliyiz, emin olamadim simdi... konu suki eksikligini yasiyorum.. .. without you iam nothing.

beyaz

uyaniyorum, karlar ortasinda, beyazlarin icinde, kac gündür disari cikmadigimi dusunuyorum, dün gece tekrar bayilmamai hatirliyorum, koltuga uzandigimi.. sonra diger kanepeye gecisimi ve sonra yataga uzanisimi, hepsi bir kovalamaca gibi, kendinde bir istek bulmamakla ilgili. ve gün yeniden basliyor ve birsey yapmakla ilgili bir istek bulamamamla ilgili, hersey bir biriyle ilgili. belki müzik konusunda icimde yasadigim tartismalar.. yakin ve kolay olana mi gitmeliyim, yada uzakda karlarin ortasinda bir dalgayi mi beklemeliyim, ve bukadar yorgunken, ne kadar uzakklasabilrim. simdi uayandim.. kahve ve sigara. dünyadan bana ulasan ilk erzaklar. ve devamli ayni tür gidalar, baklagiller ve tursugiller.. belki cami kirmaliyim. disari atlamak cözüm olablir. geri dönusu olamyan bir yolculuk. yolda gidiyorsunuz, uzaklasiyorsunuz,, dusunemeeye calisiyorsunuz, biraz kirginlik ve agirlik altinda yalpayalarak ilerliyorsunuz, birden ayaginiz kayiyor ve kendinizi yerde buluyorsunuz, ve kaymaya baslyiorsuz.. yolda onu duyuyorsunuz, size söyledikleri, belki bu kirginlikla dahada acitiyor söyledikleri, ama söylediklerinin ne oldugunu dinlemediniz bile , sadece bu kadar gec bir seyler söylemesine sasirdiniz, iste simdi geri dönmelisiniz ona, ama bu agirlikla devam mi etmelisiniz, kayiyorsunuz biderden, diger tarafa dogru, belki yemek aramaya cikmistiniz, geri gelmek konusunda bir isteginiz yok,.. gözlerini kapatiyorsunuz,, karlarin üzerinden bir ormanda bir agac kenarinda kendinizi uyurken buluyorsunuz, bir ates yaninizda uayaniyor, gözleriniz kapali ama isiyi hissedebiliyorsunuz, belki güzel bir yer uyumaya devam etmek icin..

mavi

iste suan burda olmamin sebei taze bir kokunun cigerlerime dolmasiyla ilgili olabilir, yada dolaptaki soguyan birayi beklemenin heycani olabilir. her iki duurmdada karanlik bir odada oturuyor olmamla aciklanabilir, uzun zamandir cok uzan zamandir bu masada oturuyorum. tuvelet ve yemek ihtiyaclarimi cok hizli bir sekilde, ayka ustu giderip tekrar masama ve tahta sandelyeme oturuyorum. evde bu kadar koltuk ve kanepe olmasina ragmen. masam yeterince buyuk, yada hayatimdaki en uzun ve genis masya sahibim, yesil ve kanatlari beyaz, acilan parcasi demek istedim. belki bir baslangic, belki bir durus, ani gelismeler. belki bir video yapmaliyim,, bu konu hakkinda.. okadar sure ekrana baktiktan sonra, suanda kosmik tempoya iniyorum.. ve yercekimsiz ilerliyorum.. ayklarimin yere degmesine gerek yo, nefes almam yukselmeme sebep oluyor, nasil mi nefes aliyorum.. cigerlerime doldurdugum o teze havayla.. beli uzanmayaliyim, boylece gezengenin sonunda uzanarak karanligi izleyebilirim ve yildizlari. bugun uyandigimda gokyuzunun rengi yoktu. renksizdi, bir beyazlik abidesi, herhangibir degisiklik yok, ustune kar yagdi, heryer beyaz, dunya rengini kaybetti, belki boylece yildizlari izleyebilirim.. mavi bir renk ariyorum gokyuzunde ve yildizlarda....