dünya

dünya degisiyor ayaklarimin yaninda, bir tisilsim parliyor gecitten.

bir ses duyuyluyor yan masadan, cok derinlerden gelen..


bir yolda giden bir adam,,
önünde kücük bir cocuk.. arakasinda yasli bir adam. cocugun pesinden gidiyor, cocuk skatebord kayiyor, adam bir torba tasiyor..


 adamla yan yana gecioruz, birden aklima takilyior adam, birden torbann tellere takildigini duyuyorum arkadan,   üzülüyorum,,, o sira tatli bir kiz bana bakiyor...  beni taniyor, onu tanimam zaman aliyor ben dünyada yokken,, sariliyoruz, bugün onu düsündügümü söylüyyorrum, o sise neden suratimin kizgin olgunu ve kimlerle kavga ettigimi soruyor aklimdan.  gülümsüyorum, sadece önümdeki cocuga takildigimi söylüyorum, kaymasini izliyordum diye sasiriyorum, tekar gülümsüyorum. diger bir soru burda ne yaptigimi soruyor, verecek bir cevabim yok,, hersey bastan baslamak istemiyyorum, o benim kayboldugumu bilmiyorr, , bir tiyartonun önünde duruyoruz,  ona sarilip hoscakal diyorum, güzel görünüyor. üstelik cok güzel.. degimesini izliyorum zevkle. onu öpüp ayriliyorum..

kötü

ne kadar sakin oldugumdan süpheli bir sekilde tedirgin odamda calan klasik müzigi dinliyorum, her notada icindem birseyler dusuyor- birbirine baglanmiyor düsenler, kayboluyorlar.. bir umut belki devam ettiriyor, yasami ve beni, kötü düsünler icerindeyim, kötü düsünüyorum. kötü.

Bilmem

​Neden oldugu hakkında bir fikrim yok, gidiyorum bir trende.. slovakyadan cek cumhurityetine, butun baskentleri gezen ben praga gidiyorum, bir kompartman düsünün, icinde üc koltuk oldugu ve iki kisinin oturdugu, iste ben o ikinciyim, birinci koltukta sevgilim oturuyor ve yanliz oldugumu düşünüyorum.. Bilmem bir şarki açtim.. Belki dertlerim geçer diye, ne geçen var ne giden benden başka, bir ormanda kaybolmuş gibi hissediyordum, sanırım sıkıldım bu olanlardan..

Yeniden

Yeniden basliyorum, cümleler dönüyorlar, ocakta bir kahve, pismeyi bekliyor, bense sigara icmeyi, belki birlikte icerim, sanirim hedefimde bu. Kahve piserken sigarayi sarmaya baslamali miyim ?
Henuz uyumadım, iki gündür diyelim, ertesi sabah öglen arası bi yerlerdeyim, içimden şiir okuamak geldi, dönülmez aksamin ufkundayım gibi mesala... Dım dım dımmm dım.. Böyle gidiyor.... Güzel bir gece gecirdim aslında, aslı ne demekse ? Bir showum vardi, acaba gig mi demeliyim, görsel mi görsel bir gösteri diyelim, görsellerle dolu bir dünyada yaşıyorum, inanılmaz derecede video izliyorum, ne bulursam izlerim gibi bişe.. Bu arada kahve oldu ve ve sigarayi sardim, simdi ikisi elimde :) guzel degilmi, bir pazar sabahi kus seslerini duymak .. Evet gorsellerden bahsediyorudum, kucuk bir ani, sahnedeyken, bilgisayimin arkasinda, bir an onumdeki kiza baktim pur dikkat yaptigim gorselleri izliyordu, goz goze geldik, bana gulen gozlerle ne kadar guzel oldugunu soylordu, mahcup oldum biraz, ve ben o sirada endiseliydim ne gosterdigimden, hersey ucup gitti ve party bitti..

yazı

Tak tak bu bana ait yayinlanmayacak bir yazı olsun, olsun.
Durdum.

Yayın

Basın yayın, once basınız sonra yayınlayiniz, teknolojiyle birlıkte .önce yayinlayip sonra basabiliriz. Yayın basn olsun..

kelimeler

Kelimeler ve hep, kelimeler yerine denk gelen kelimeler..
Kendimi bir dahi gibi hissetmemin neden
Leri hakkinda konusmak isterim, belki merakimi bu sekilde yenebilirim, meraktan catladigim yok, hatta zevk aldigim bile soylenebilir.
Oncelikle guzel yazior olmam... Guzel yazar birisiyim,
Kendimi ovdukce icim daraliyor.. Utangac oluyorum....

dak-ti-lo

Sarja baglanmis bir alet, hatta tablet. Dokundukca yazan bir daktilo..nsessiz. Parmaklarima yumsaklık hissi veriyor..
En cok neye seviniyorum biliyormusun, adobe 2017yi kurmus olmama, benim icin bir zafer..
Herseyi silip tekrar yüklemek, bazen cok mu koşuyorsun yada koşturuyorsun diye düşünmeden edemiyorum,

Kainat

Belki müzik iyi gelir, kainatin tüm seslerine açık radyo, acaba bu saatte nelere açıklar,
Bir türkü.
Hulusingökmesin