banu

merhaba banu, seninle konuşmalıyım. dayanamıyorum artık insanlara. biliyorum benim yuzumden bişler bitti.ama sana kızgındım. seni gördüğüm andan beri senin dışında kimseyi istemedim. sensiz hiç bişi olmuyor hayatımda. boyle giderse bende olmucam. seni görmek ve konuşmak istiyorum ne olursa olsun.

nasıl

nasıl anlatsam


bilemiyorum. içimden mutusuzluk taşıyor- bir arayış- görmek neyi değiştirecekse arıyorum heryerde. ama şuan durmuş durumdayım. hiç bişeilkde bağım yok dünyayla, içimde çırpınan bişi var. onunla hesaplaşıp öldürmem gerekiyor, ozaman daha mutsuz olacagımı biliyorum ama daha rahatlamış olacağım. birden herşeyin boşalması- birden herşeyden uzaklaşmak- herşey iyiyken olan bunlar. bir anda herşeyimi alıyor.

evet bu parçayıkaçıncı çalışım kaçıncı duvar kenarına yıkılışım. kendim yaparım. kendim atladım bi uçurumdan, sonunu düşünmedim. sadece bunalmıştım. sadece önemli hissetmek isityodum.onemli ve kendi kararalarını veren birisi.ne kadar başarmasamda başarmaya çalışan. çünkü beklemekten sıkılmıştım. herşeyi ben yapmaktan. herşeyi alttan almaktan almayabiliridim. hep boyle bir ortam hayal etmemiştim.

hep mutlu olmak kısada olsa hep eğlenmek. hep düzgün bir iş bak bu cümle lise-1den kalma :

güzel bi iş-o zamanlar ne yapacaksam belki eve geldiğimi villada güzel karımın beni

beklediğini hayal etmiştim- güzel bi eş- güzel bir ev- herşeyin en güzelinden isityordum.

sakin bir yaşam pek bana uymasada zamanla uymayacagını fark ettim. güzel bir iş. güzel bi sevgili ve karım .
güzel bir bahaçe-zamanla fransada yaşamanın daha güzel olacağına karar verdim. hep orda bir yaşam kuracagımı düşünüdüm.

zamanla orasıda çekici gelmemişti- çünkü burda aşık olmuştum. ve hiç bir yere gitmiyordum ve gitmemedim. pişman değilim kalmaktan ama şuanda gitmemem için bir neden yok. insan hayatta kalmak için bilinç altıyla çekişiyor mu. yani denize atlasam ve ileri doğru gitsem her adımda derinleşse daha ne kadar devam edebilir acaba. durabilirmi boğulmak için. öylece herşeyi bırakabilir mi. denemek gerekiyor- kararlı olmak- ozaman neden gitmiyorsun burdan. ne var elinde yada önünde- gelecekle ilgili planlar yapacagına söz vermiştin. sözünde m iduramıyorsun. yoksa sözlerin uçup gidiyorlarmı- burası laf salatası- evet bir plan gelecekle ilgili.maximum bir yerden atlamak geliyor aklıma. atlmak gelecekle ilgili kesin bir plan. bu plana sadık kalrsam başka plan yapmama gerek yok. planlardan sıkıldım...