kazak

yolda yürüyen bir adam*genç- bir kız yanında. mutlumu belli değil ama havaalı. havalı olasının sebebi üsütndekiler ve saçı. saçı uzamış. ve dağınık. farklı bir havası oldugunu düşünüyor. genelde iki türlü saç vardır kısa ve uzun. ama saçları ne uzun ne kısa. arada. o yuzden kendini farklı görüyor. biraz bohem. çocuk kazagını giydiği için çok mutlu. seviyor.

yolda karşısından 3 kız gelip geçiyor. kızlardan birisi geçerken kazağı görüdünüz mü diyor.
diğeri o kazak benim diyor.

herkes ona bakıyor...........................................................................................



herkez duruyor. yaşam duruyor. geriye çekimle tekrar adamla karşı kaarşıya geldikleri ana dönüyorlar. kız karşıında ve birazdan yanından geçecek ve tekrar başlıyor

bu sefer kız tek başına. ama adamla beraber arkasında 2 kız var. bir koridordalar bir sergide-uzaktan geldiğini görüyor, gülümsüyor. ama bu sefer adam ona bir adım atıyor ve kızla karşı karşıaya kalıyorla.r adam mutlu. kızdan çok etikilenmiş. öpüşüyorlar. hala başı dönüyor.
kız ona bi sanatçıyı soruyor. oraya gideceğini- adam nerde oldugunu soyluyor. can atıyor onunla gitmek için.
daha sonra geleceğini soyluyor. ve kızın gidişini izliyor.

(yılaar yıllar once kıza bir şiir vermişti- ve daha sonra kız da yıllar sonra hala sakladıgını ona söylemişti)


arkasını dönüp kızın yüremesini izledi- koridorda baktı- sigarsını yakmak için çıkardıgında karşısında iki kızın geldiğini gördü. kız dibine kadar geldiğinde sigarayı ona uzattı. kız şaşırmıştı.

(ama ondan önce görüşdüğü kızı aklından çıkartamıyordu)

arkadaşıyla sigara içmenin yöntemlerini arıyordu ki görüşmek gerekir mutludur. hip-hop gurubu kurmak istiyordu- çocuk/adam sigarayı uzattı. ona doğru geliyordu.

kız şaşırdı. burda sigara içebiliyoruz mu oldu ilk sorusu. çocuk elinden sigarayı aldı. ve sigarayı yaktı. ve derin bir nefesle üfledi. sonra sigarayı ona uzattı. kız sigarayı içmeye başladı

oda bir tane yaktı. kıza onu tanıyıp tanımadıgını sordu. kız ilk defa gördüğünde şaşırtmıştı. nasılır olur dedi cocuk, bugun selamlaşmıştık :)))


dar bir sokakta ilerliyorlardu adam. karşıdan iki kız ona doğru geliyordu. kızla bakıştılar. defalarca görmüştü. merhaba demişti kıza , kız ona bakmış ve gülümsemişti. hayır dedi. çocuk şaşırmıştı. nasıl olur dedi. kız arkalardan asosyalım demişti.kimseye bakmam :D

kızlara arakaya gidelim dedi. ve iki kızın arakasına takıldı ve koltuklara oturdular. çocuk şarabını bırakmıştı. bir ara gitti ve ve geldi. tekrar oturdular. şarabı yoktu elinde. - içkisi olmadıgı zaman hep mutsuz olmuştu. mutsuzdu. kız farketti ve ve şarap almayı teklif etti. ve hep birlikte gittiler. şarap kalmamaıştı. barda yoktu. sergiden dışarı çıktılar. bu arada yanındaki kızla konuşuyorlardı. mutluydu, masumdu ve mutlu olmuştu. kız tekbaşın ataksimde yaşadıgını söylemişti. ona katılmasını. ama çpocuck vazgeçti. evini gösterdi*

-arkadaşlarının gelceğini söyledi
-yalandı tabi yalan herşey
-konuşup telefonu aldı kızın


şuan bir barda arayıp aramama konusunda endişeli ama hep ikinci kızı düşünenmekte. adı gümüş burası ayrı konu. ayrı bir boyut göstermek istemediği. çocukluugunu inceledi. nasıl bir yaşantı sürdüğünü ne yapacagını biliyordu.benzerdi yaşamları hep bir benzerlik vardı

(burda fotoğraflar gösterileblir. onun ve admaın çocuklugu)

oysa onu beklemişti. ne yapacağı konusunda ondan bişeler bekledi. acaba ne olablirdi. ne yapabliridi. mutluydu- mutsuz değildi.



kızlara hoşçakal dedi ve öptü onları.


mutluydu ve hızla geri döndü ve yold aiki kızla karşılaştılar. birisi sevgilisiydi.


adamla kız karşı karşıya geliyor.

bugün

:D)

naber mahir- ilişkilerden uzak ve sakin odanda oturuyosun. artık olup olmayacagını önemsemiyorsun.

bugun sana şarkı soylendi. bugun sana kur yapıldı mesajlar aldın. kızlar opucuk yolladı sen onlara yolladın. gülümsedin ve güldün. güldürdün. birlikte güldünüz. herşey bu kadar iyiken neden bu yanlız kalma isteği. neden bu acı dolu sahneler ve mutsuzluk.

uzun zamndır kimseye mesaj atmamıştın-çok garip. gülümsettin.

enerjin

Günaydın mahir.

biraz ara veridk ama işleri tamamladık.

şimdi yaşama zamanı.güzel bir c.tesi akşamı. yanında iyi hissettiğim bi kız. ve yanında ben,


bugun pazar, günaydın yine kocaman araziler ve kocaman heykeller.


özgürülüğe bu kadar düşkün olmak..
bacagımı sallamyı bırakmam lazım, heycan ve iyi enerji, enerjinin ne kadar güzel..

acı

sevgilim. ne zaman dursam. seni düşünyorum. durmak yada eve gelerek zamanın geçmesini beklemeye dayanamıyorum. defalarca farklı yolar denedim. kendimi unutmak için. anlık çözümlerler yaşamım devam ediyorum.içiyorum sarhoş oluncaya kadar yada bayılıncaya kadar. sabah yatagıma nasıl geldimi bilmiyorum. son zamanalrda kıyafetlerimi çıkarmayıda bıraktım. sabah ayakkabılarımla uyanmak en kötüsü ve neler oldgunu hatırlmaya çalışmak. geceden ufak tefek şeyler hatırlıyorum. bugunse sana yazmayı denedim. belki biraz hafifler diye ama bu acı dinmeyecek. nerde oldugunu yada ne yaptıgını bilmiyorum. yanımdan oman için içimde inanalmaz bir istek doğuor heycanlanıyorum ve birden içimde bu istek ölüyor. ve bende ölüyorum..

korku

korkuyorum..

yeni uyandım dun yapıtklarım yuzunden :))

yanlız olmak boyle bişi- yada yanlışlık yapmak..

odamdan çıkamıyorum. neden acaba- sucumu sadece içmek- bir alkolik gibi davranıyorum bazen.

yada fazla abartıyorum. ayagaımı sallamayı bırakmalıyım.

nirvanadan all apologies şarkısını açtım şimdi. bu yazı eşliğinde yada benden once nirvana nasıl ozur dilemiş bi bakalım. butun utugaçlıga rağmen. yuzlerim kızarıyor.

rüyamda bi yerlerde bir konuşmalar, Sanırım aynı yerde çalışmaya başlıcam. yavaş yavaş ne yanlışlıklar yaptıgımı farkediyorum. flashlar kafamda patlıyor, in an bir kesit.

flash. bardan para odemedimi farkettim.
f. barda hay sikim ya sonunda çaldı. dedim. salim bir dj ve hemen yanımda- seni duydum dedi.
f. yine tek başımayım, salim karşımdan geliyor****
f. yanımda kızlar var. cumhur tanışmak istediğini soyluyor, ve ben hayır diyorum, şimdi tekrar soyledim hayır: hayır
f.gidiyorsak gidelim .:::::::neresi oldugundan çok nasıl oldugu öneml,


yazmak iyi geldi, iyi geldiğini yazmak çok daha iyi geldi :*)

gökdelen

acaba neden boyle rüyalar görüyorum.

boş bir gökdelen sadece bazı katlarında iş yeri var. ve hırısılıga meyillim.

acaba desem

bebek merhaba
karşımda duruyosun. for i go gitmeden once ordaydın sanırım.


meraba demek istedim. niyetim seni kafamda düşüncelerle doldurmak değil.



sadece uzakta görmek ve el sallamak. şimdi ne kadar uzaksın. bugun teelfonda konunuştugum kişi senmisin anlayamadım.


acaba desem