carem nerde

merhaba, eve geldim 2 saat once ama nasil geldigimi bilmiyorum ve bu iki saat icinde neler mi oldu. gereksiz tartisamlar ve sacma sapan sözlerin ardindandan, koltuguma oturmus, yapacaklarimi erteleyerek yoluma devam ediyorum, bazen dusunuyorum bu hayatta tek mis gibi mi davranmali ve boylece bir cok sorun ve problemden uzaklasmali, herkes bagimisz bir hayat yasiyor, imkani varmi boyle yasamanin... bilmem gorecegiz sanirim neler olacagini...
yapacaklarimi bilmiyorum, biraz uzgun icim kirilmis bir sekilde davraniyorum, mutlu olamiyormuyum yada sikildim mi onuda bilmiyorum ama birza nefes almanin zamani geldi sanirim..

bilmem neler olyuor hayatimda biraz bos vermisligin rahatligi üzerinde, krizi atlattim sanirim ama uak tefek etkilerini hissediyorum, anlamadigin bir dilde konusmalari takip etmek, hatta ingilizce konustuklarinda mutlu olmak ve kendi öz dilin gibi konusmaya baslamak..
-neden ingilizce budakar degerli yada neden almanca ogrenmiyorsun,
-ögreniyorum mahir ama yavas yavas,
-ama konusmazsan nasil ogreneceksin
-ya evette neden bu kadar zor basliyoruz, 2 gündeki ruh halimi anlatamam, yada yogunlugumu, konusmalari yarim yamalak anlamak ve gere kalanini senin uydurman, uzun zamandir hayal gucum gittikce zenginlesiyor, cunku cumlelerin anlamlarini benim tamamlamam gerekiyor, yada uzun konusmalarin ardindan, tamamiyla uzakta ve tek basina, kendi hayal dunyamda hissediyorum,


icimdeki öfke gecmicek sanirim, yadaa bogazimi dugumleyen aglama krizi yavas yavas yukseliyor ve göz kapaklarimi bulmak üzere,,,, rahatlamin yolu ne - meditasyon mu yada bi r anligina durumdan uzaklasmak mi bi care..

0 Yorum: