Join the Light

sigara ve kahve

bir kahve dudaklarimdan iceri giriyor ve beni isitiyor. sigara yok mu? var. sigara yok kardesim sigara yok. sigara bitti.

derin bir nefes al ve basla

wuuu. nasil baslamali, belki bir derin nefesle. wuuuuuuuuu. bir yudum bira ve devam. calan dustep. birazdan rap muzike gecis yapacagim, heycan hep var. duruma boyle bakilirsa hic bir rap konserinde bulunmadim diyebilirim. evden cikmak icin dakilari sayiyorum, aklimdan gecenler bir cember gibi aklimda takilmis donuyorlar, bir donsözün bilezigi gibi sikirtiyor ve surekli donuyorlar, durdurmaya calismanin bir anlami yok dunya zaten bu sesle eglenirken, bir ses. dur..... diyip pause basabilirmiyim acaba? sanmiyorum. gun icersinde zamani durmdurma cabalarimda bosa gittikten sonra pek bu caba da degilim. gun icerisinde bir kuvet maceram oldu, orda dendedim, yada uyandigimda ictigim sigrayyla denedim, sadece bir bosluk yyaratti, kendi zamaninda ve buyuk bir patlamayla küvete kendimi zor atabildim, yikilmis bir halde sicak suyun vucudumu kaplamisyla, suyun derinlerine dalmam ters etki yapti diyebilirim. yataktakinin tam tersi, uyurken üstüude olmayan yorgan beni üsütürken bu sefer üstümde olmayan su beni usutmeye calisti. belki korunakli bir sekilde.

kendime geldigimde benim icin zaman gecmemisti ama dunya icin zaman degistikti, son 1 saatim yada 1 dkikam. tekrar bir plan degisikligiyle 1 dkikayi bir saate cikartabildim. iste kalan zamanimda burdayim. heycan ve alkol kokulu nefesimle soluyorum..

ben

merhaba mahir nasil ve nerden baslaiyacagini bilemeden aklimdan gecenleri buraya kaydetmeye basladim, sadece bos ekrana bakarken bile ne kadar dusuncenin aklimdan gectigini soylemeliyim. uff bu kadarda dusunce insanin aklindan gecermi cinsinden, once kendimden baslayalim yada oldugu gibi anlatmaliyi miyim,

sakince baslamak en iyisi, yada kafkanin dedigi gibi masnain basinda oturup beklemen yeterli dunya sana sirlarini acacaktir diye, blmiyorum dunyami aciyor sirlrini yoksa benmi yoksa beklemelimiyim bilmiyorum, bilmedigim bi yerde bilmedigim insanalarla birlikte birlikte olmaya calisiyorum, nerde kalmistik, evet bilinmeyen bir dunyada, bilinmemesinin sebebi burdaki insanlari ilk kez gorusup

, yemine derimn hayatimda ilk kez goruyorum, daha once gordugum insanlarla bir iliski surmedigim icin surekli yeni insalarla karsilasiyorum, eskiden olanlar evet sayarsak tam 3 arkadsim var ve hic biriyle gorusmuyorum, bazen ben ariyorum bazen onlar ama ortak bir noktada yüz yüze görüsmüyoruz, bu yüzden bende ortak bir nota istegi kalmadi, kalmamasid anormaol.

simdi asil ve bilinmeyen dunyaya donersek, ne garip bir duygudur ki bu her seferinde tekrar kendini aciklamak yada kendine bakmak biraz zorlu ve ilginc oluyor, ve bir anda kendinden uzaklasip kendine bakmanin tadini cikartabiliyorsun, bugun hayatima mutlu bir asik, bir sarhos ve bir bilgic, bir sakaci, bir otoriter, bir yardimsever olarak basladim, herbir insanla bu kadar degisiyo olmamda ayri bir saka yada tecrübe.. peki bilinmeyen dünyaya dönersek, ne oluyor burda, yada sen bu dünyada nerdesin. bir televizyon spikerinin sorusu üzerine taraftar cevap veriyor, aslinda soylicek bir seyleri yok gibi. duraksiyor gibi, yada ucacak gibi, nasil olunur bilinmez ama bugun bir söz sinifta dolasiyor mahir ucuyor, her iki anlamdada dogru, 3 bir anlam bilmiyorum belki bu yüzendir.

ha ilerledikce birden konusmaci oluyorun, konusuyorum ve anlatiyorum yasadiklarim tekrar ediyorum ama bu anlattiklarimda beni supheye dusuren ve sasrtan bi sey var, bu konusn ben miyim . evet simdi benim ama 3 saat once konusan kimdi, herseyi bu kadar detayli anlatan ve ben bile boyle gormezken bu kadar ilginc sekilde kendi ehine gören ve bi tartanda hakli bir mahir orda sandelyesinde konusmakta, yan tarafta koltukta oruran sevgilisine seslenirken.



belki aglamak istiyorum su anda, goz yaslarim bogazimda, icki icin yer yok. müzikle duuyorum ama bu aglama hissi yüzümde duruyor suratim burusuk belki kusmalyim hayatta olmaz, kusmak istemiyorum, ickide icemiyorum, ya joint, uzun süredir biraktim 3-5 dk sanirim, simdi bir rahatlam ama bir aglama hissi yüzümde...


bilinmeyen bir dünyada duyuoyor, evet orda kusma istegiyle tuvete kosus.,,,,,, ama simdi iyiim,,,,

müzik degismeli :) massive attacak yada kalmali eurochild basladi.