tok

pragmatik dusunceler yumagindan kurtulamayan bir adamin oykusu...

bir yumak dusunun sevgi ve iliskiler yumagi, baska bir yumak dusunun is ve para yumagi, baska bir yumak;istekler ve ozgurlukler yumagi.


bu uc yumagin ortasinda bulunan bir adam. sizce ne yapmali. yasamasi icin.

bu uc yumakta kendi icinde iliskili. oncelikle uyumak istiyor sevgi yumaginda adam. sakince ve sezsizce, ozgurlugu ve yapacaklari icin planlar yapiyor. yari uykulu hayal dunyasinda yasiyor. birden is ve para yumaginin icinde bogazini sikan bir ipi farkediyor o uyudukca bogazinda uyusup ipin kanatmasini farketmiyor. bir sabah kani goruyor ellerinde. kendini suclu ve katil hissediyor. iliskiler yumaginda bogulmuslugundan kurtulup svegi yumaginda uykuya dalip kendini unuttugu icin. kendini vurdugunu dusunuyor yada bir gece bogazanin kendisi tarafindan kesildigini göruyor. saaskin bir halde yatakta uayanmsi sevgilsinin ai dolu sözlerini duyoyor. birseyer yapmanin zamani gelmedimi diyor.

ona dönuyor ve hakli oldugunu söyluyor. sasirmis ve kendinden ve dusuncelerineden uazaklasmis bir halde istekler ve özgurlukler yumaginin icinde buluoyr. ne yapmasi gerektigini dusunyuor. ne istedgini yada isteklerinin eskiden neler oldugunu dusunuyor cunku suan birsey istemiyor. kucuk kirintilar esliginde hayallarini yasiyor ve surecten cok sonucla ilgileniyor. kendine kiziyor. sevgilsi o bunlari dusunurke uykuya daliyor. artik uyuyabilecegini dusunuyor. sevgilisinden son zamanlarda tedirgin oluyor ve uykuya daliyor.

0 Yorum: