Otostopçunun Galaksi Rehberi

Deneme – hahahhaa- deniyorum bak – çok eğlenceli..
Şuan bir metal şarkısı çalışıyor- ağır aksak ilerliyor ama heavy değil nedense.

Dam dam- odamdayım. Yanımda bir kedi ve soba açık- ikimiz varız. Ve oda tatlı bende-Cama vuran yağmur damlaları da sanki bir kabindeymişim gibi bir izlenim uyandırıyor.
Bir astarnotum gibi. Yada halk dilinde space man.. sonunda yanlız kalmayı başardım. Kapımı kilitledim. Ohh ne kadar rahatım. Oh ne kadar keyifli - ne kadar çok arayan ve ne kadar çok insan var bana gelmek isteyen. Çok komik – gülüyorum yada gülümsüyorum bu duruma- bir telefon çağrısı –bir konuşma:
mahir deyim. Sende gelsene diyen bir ses. Oysa tek başıma yatakta uzanıyorum ve müzik bile açık değil. Sıcak ışıgın verdiği sıcaklıkla ısınıyorum. Soba bile açık değil. Yataktayım. Ve düşünüyorum. Kitabımın son sayfalarını. Bitirmeye niyetli değilim ama heycanlıyım. Belki baştan okuyacağım. Belki arasıra sayfalarını gözden gezdireceğim. Ama kimseye vermeye niyetim yok. Otospoçunun galaksi rehberi- bölüm 6 yı vermekten pişmanım. Daha ne kadar çok kitap vereceğim. Bir cümle kitaptan; başka bir kitaptan. Adam elini beynine uzatıyor ve parmak uçlarına birşey gelmiyor yada kazıyor beynini bir kırıntı vermek için ama kalmamış. Başka bir kitaptan; hiç kitap okuduğu görülememiş ama okumuş gibi bütün kitapları kendi yazıyor.

Ahhh sonunda. Aahh oldu. Ve rahatladı. Ahh. O h h sesleri arasında bacak bacak üstüne uzanmış.Durum beter- hahah- better diyebiliriz.. karşık diil basit betterin beteri.
Öpüldün…. Sana tüm bu yazım.. beni merak ettiğin için teşekkürler...

0 Yorum: